Ervaringen

Ik heb de sessies bij Anton als zeer prettig ervaren.
Het was een ontdekkingstocht langs mijn trauma’s en emoties onder goede begeleiding en ik kwam er altijd opgeluchter of lichter en wijzer vandaan. Door de sessies heb ik veel over mijzelf geleerd en handvatten gekregen om toe te passen als ik in oud gedrag zou vervallen.
Pieter, oktober 2022


Ik heb een fijne workshop van Tirza en Anton mogen ontvangen. Al bij aanvang was duidelijk dat ze een prettig team vormden, waarbij ze goed op elkaar afgestemd waren.
Vanuit mijn opleiding had ik net een hele drukke tijd achter de rug en het was dan ook fijn om te merken dat beiden een fijne rustige energie uitstraalden en het mooie thema “het hart” hadden uitgekozen om mee te werken. Zowel Tirza als Anton begeleiden een aantal van de oefeningen.
Hierbij viel op dat Anton, als enige man van de dag, een krachtige rustige energie uitstraalde. Hij maakte fijn contact en nam echt de tijd. Tijdens een aantal bio-energetische oefeningen die hij begeleide kwam hij ook met goede alternatieven voor mijn frozen shoulder. Maar gaf ook duidelijk aan dat ik ten alle tijden kan stoppen als het genoeg is.  Hij bewaakte goed de grenzen, zorgde ervoor dat we in de vertraging bleven en de tijd namen om te onderzoeken tot hoever je in een oefening wil en kan gaan.
Het was fijn om tijdens deze dag nog wat beter mijn grenzen te mogen aangeven in plaats van erover heen te gaan, wat ik in het dagelijks leven sterk geneigd ben te doen. Het was voor mij een fijne afronding na een heftig corona jaar. Ik heb mogen voelen in mijn lichaam waar ik nu sta en hoe ik in de toekomst nog meer de vertraging kan pakken en even naar mijn hart kan luisteren ipv me te verliezen in de waan van de dag.
Esther, juni 2021, workshop Lijfwerkplaats

“Voordat ik bij Anton kwam, wist ik eigenlijk niet wat ‘lichaamswerk’ precies is. Ik doe al jaren yoga en ben veel met mijn lichaam bezig. Toch is mijn lichaamsbewustzijn flink toegenomen door de sessies met Anton. Het prettige van Anton is dat hij rustig, inlevend en bescheiden is. Hij is positief en integer en laat mij in mijn waarde. Bovendien geeft hij mij de ruimte om onder zijn begeleiding zelf te ervaren. Ik heb geleerd beter te voelen wat situaties en mensen met mij doen. Waar mijn grens ligt en wanneer ik eroverheen ga. De oefeningen die we deden, gaven steeds wat meer helderheid. En de sessies werken door in de rest van mijn leven.”  Pascale, oktober 2020