Training ‘Leven in je Lijf’

Op zoek naar meer vitaliteit en plezier? Wil je meer voelen, meer contact met je lijf? Of wil je juist leren je meer met anderen te verbinden? Op een andere manier contact maken? Schrijf je dan in voor de training ‘Leven in je lijf’.
In deze training verkennen we gedurende 4 afwisselende zaterdagen verschillende levensthema’s. We doen dat met behulp van diverse lichaamsgerichte oefeningen.  Daarbij moet je denken aan bio-energetica, ademwerk en oefeningen gericht op het maken van contact.
De combinatie van deze oefeningen brengen je opnieuw in contact met je lichaam en zorgen ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk.

De training geef ik samen met mijn collega Biek van de Burg (www.b2basic.nl ). We geven de training in Den Haag (Ypenburg).

Wij zijn onderdeel van een landelijk netwerk van lichaamsgerichte trainers die de training ‘Leven in je lijf ‘ verzorgen. Wil je meer informatie over de training of over dat netwerk?
Kijk dan ook even op de website van het netwerk Leven in je Lijf.
Nieuwgierig? Neem dan contact op via het contactformulier. Of schrijf je direct in door het inschrijfformulier hieronder in te vullen.

Praktische informatie
Locatie: Van Pomerenvaart 25, Den Haag
Tijden: 09.30 – 16.30 uur
Kosten: € 295,-

Data
Kennisbijeenkomst: Zaterdag 28 september 2024
Kosten voor de kennismakingsbijeenkomst zijn € 25,-. Deze kosten worden verrekend bij deelname aan de gehele training. De kennismakingsbijeenkomst is zeker niet verplicht. Het geeft wel een inkijk in het programma en een eerste kennismaking met lichaamswerk.
De tijden van de kennismakingsbijeenkomst zijn: 09.30 – 12.30 uur (inloop 09.15 uur)

Data Trainingen:
Zaterdag 12 oktober 2024
Zaterdag 2 november 2024
Zaterdag 16 november 2024
Zaterdag 30 november 2024


Let op: de tijden van de trainingen zijn steeds van 09.30 – 16.30 uur.
Inloop vanaf 09.15 uur

Bereikbaarheid locatie:
De training wordt verzorgd bij Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
Rots en Branding aan de Van Pomerenvaart 25 in Den Haag (Ypenburg). De locatie ligt op 5 minuten rijden van de A13 (afslag Delft Noord).

Parkeren:
Parkeren is gratis.

Openbaar Vervoer
De locatie ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Bus 63 vanaf station Delft en tramlijn 1 stoppen op loopafstand.


Inschrijfformulier ‘Leven in je Lijf’ Den Haag/Delft najaar 2024
Door dit formulier in te vullen schrijf je jezelf in voor de training Leven in je Lijf. Je ontvangt een antwoordmail met daarin een aanmeldformulier. Door het aanmeldformulier ingevuld terug te mailen maak je je inschrijving compleet.